Llibres


no-soy-de-este-mundo-cat

JO NO SÓC D'AQUEST MÓN

Vet aquí un diari real, que sembla protagonitzat per un personatge de ficció. L’autor segueix durant dos anys un català que viatja pel món dient que «res no és real» i que «vivim en un somni». Es diu Enric Corbera, omple auditoris a Espanya i l’Amèrica Llatina, i els seus vídeos a YouTube tenen milions de visionats.
Alhora l’autor s’interessa per la no-dualitat, l’Advaita i el llibre Un curso de milagros, i investiga fins a quin punt, com creuen molts dels seus seguidors, Enric Corbera és capaç de fer miracles.
A Enric Corbera, el segueixen metges d’arreu del món i el seu mètode s’estudia en universitats de l’Amèrica Llatina. Amb tot, és un faedor de miracles? És un il·luminat? Un guru? Què s’hi amaga, darrere el fenomen Corbera? Les preguntes recorren aquest llibre, que mostra una manera de veure la vida radicalment diferent de la de la majoria de la gent.
Un diari sobre allò espiritual i les coses no tangibles. I sobre el camí de consciència protagonitzat per la gent –cada vegada més gent– que està convençuda que tots som un sol ésser, i que no existim com a éssers individuals.

La Terapeuta cat

LA TERAPEUTA

Hèctor Amat és un actor que pateix ansietat. Després de presenciar per casualitat el assessinat d'una noia, es bloqueja i no recorda detalls del que ha passat.
Per alleugir la angoixa i recuperar la seva memoria, l'Hèctor acudeix a la consulta de la psicòloga Eugenia Llort, la terapeuta que el va atendre després del crim. Aquesta relació, en un primer moment professional, s'anirà convertint en una relació de dependència que arribarà fins a límits inusuales. Perquè ell pugui actuar, ella es presenta cada nit al teatre on l'Héctor interpreta a Dick Diver, el personatge protagonista de Suave es la noche. Però com el seu propi personatge, un psicòleg que s'enamora d'una pacient, ell també acabarà enamorant-se perdudament de la seva terapeuta.

Veure vídeo

El Silenci cat

EL SILENCI

Premi Josep Pla (2009)
En una habitació de Formentera, un home parla suaument, durant tota la nit, a una noia adormida, despullada. Ella és Umiko, una jove japonesa que fa classes de meditació i que creu en el poder de la curació espiritual.
Està malalta de càncer, i no dubta ni un segon a desafiar la medicina convencional. Umiko ha passat per un dur aprenentatge en un monestir zen, i està convençuda que si les emocions l’han fet emmalaltir, també la poden curar. L’home, ple de dubtes sobre els mètodes extravagants de la noia, li parlarà sobre la malaltia i les remissions espontànies, el món de l’autoajuda i el creixement personal, i la meditació. Però Umiko demana consumar la nit amb un acte que va molt més enllà de la paraula dita.
Una novel•la sobre l’immens poder de la confiança, i que posa en qüestió els nostres límits. En situacions extremes, i quan no tenimres a perdre, què som capaços de fer?

Comprar el llibre

L art de viure be cat

L'OFICI DE VIURE BÉ

"L'ofici de viure bé" conté eines útils per millorar la salut emocional.
A les pàgines del llibre el lector trobarà les eines que Gaspar Hernàndez ha après com a periodista tot entrevistant psicòlegs, filòsofs, i especialistes de l'art de viure.
Entre d'altres, al llibre hi ha entrevistes a Deepak Chopra, Joe Dispenza, Walter Riso, Pilar Jericó, Francesc Torralba, Claudio Naranjo y Masaru Emoto.

Comprar el llibre

l art de viure cat

L'ART DE VIURE

Viure és un art.
Aquest petit llibre conté paraules de grans escriptors que al llarg de la història han destil·lat eines per aprendrel, en forma daforismes.Aforismes de vegades irònics o càustics, dautors molt diversos.
Demostren que sovint una sola frase és capaç dobrir-nos la porta a una percepció diferent de la realitat i ajudar-nos a navegar per la vida.

Comprar el llibre

Opt In Image
Primer capítol
Subscriu-te a la newsletter i comença a llegir el primer capítol de la meva última novel·la

A més et mantindràs al dia de totes les notícies sobre Gaspar Hernàndez